Ontdek de omgeving

Wedde, gelegen in een van de groenste gemeenten van Nederland, biedt een prachtige omgeving voor natuurliefhebbers en avonturiers. Of je nu houdt van wandelen of fietsen, er zijn talloze routes die je meenemen door adembenemende landschappen en pittoreske dorpjes.

Eetcafé de Leeuw

Wandelen en Fietsen

Verken de serene wandel- en fietspaden die zich een weg banen door uitgestrekte bossen, langs kronkelende beekjes en door open velden. De omgeving van Wedde biedt een variatie aan routes, geschikt voor zowel korte wandelingen en fietstochtjes als lange tochten. Laat je verrassen door de rust en schoonheid van de natuur en ontdek de verborgen pareltjes van de regio. Of je nu een recreatieve wandelaar of fietser bent, of een ervaren avonturier, de routes in Wedde bieden voor ieder wat wils.

Eetcafé de Leeuw

Groene Gemeente

Wedde maakt deel uit van een van de groenste gemeenten van Nederland, wat betekent dat je omringd wordt door een rijke en diverse natuur. De combinatie van bossen, waterwegen en agrarische landschappen biedt een unieke ervaring voor iedereen die de natuur wil verkennen.

Na een dag vol avontuur en natuurbeleving, ben je van harte welkom bij Eetcafé de Leeuw om te genieten van een welverdiende maaltijd of een verfrissend drankje. We hopen je snel te mogen verwelkomen en je de schoonheid van onze omgeving te laten ontdekken!