Over ons

Eetcafé de Leeuw is al 20 jaar een vertrouwd gezicht in het hart van Wedde. Wat begon als een droom, is uitgegroeid tot een geliefde ontmoetingsplek voor zowel locals als bezoekers van buitenaf. Ons geheim? Een klein, hecht team dat dag in dag uit met passie en toewijding werkt om onze gasten een onvergetelijke ervaring te bieden.

Eetcafé de Leeuw

Een Warm Welkom

Bij Eetcafé de Leeuw draait alles om gezelligheid en kwaliteit. Ons team, bestaande uit vriendelijke en enthousiaste medewerkers, zorgt ervoor dat je je altijd welkom voelt. Of je nu komt voor een snelle lunch, een uitgebreid diner of gewoon een kopje koffie met gebak, wij staan voor je klaar met een glimlach.

Eetcafé de Leeuw

Betrokken en Gezellig

Eetcafé de Leeuw is meer dan alleen een plek om te eten; het is een plek waar mensen samenkomen, verhalen delen en herinneringen maken. Onze betrokkenheid bij lokale evenementen en initiatieven laat zien dat we actief deelnemen aan het dorpsleven en de gemeenschap ondersteunen waar we kunnen.

Eetcafé de Leeuw is synoniem met gezelligheid. Onze sfeervolle inrichting, gevarieerde menukaart en gastvrije service maken ons de perfecte plek om te genieten van de goede dingen in het leven. Of je nu een vaste gast bent of voor het eerst bij ons binnenstapt, wij zorgen ervoor dat je je thuis voelt.

Kom langs en ervaar zelf waarom Eetcafé de Leeuw al 20 jaar de favoriete ontmoetingsplek is in Wedde. We kijken ernaar uit je te verwelkomen!